Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens lugn

Dagen andas..

så lugn och stilla

Solen, vinden

värmer

kropp och själ

I dag finns det

Nytt hopp...

Vill inte se något

STOPP

Vill möta dagen

med frihet och glädje

Njuta av det fina

i naturen

Och...

av dig min älskade

bli buren..




Fri vers av Margithe VIP
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-24 22:09



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ord fulla av hopp och tillförsikt...
2008-07-26

  Larz Gustafsson VIP
Det finns ett behov av att bara lämna alla bekymmer och ge sig hän åt vad som återstår av den svenska sommaren.
Jag upplever samma sak.
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP