Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hejdå och tack för ingenting!

Jag vet inte om du verkligen trodde
att du kunde lura mig
och med vackra och smöriga ord
få mig att sära

Nej, jag vet...

Du ville inte såra mig
inte vagga mig lugn
i falska förhoppningar
inte älska med mig
för att sedan gå
jag vet, du sa det flera gånger
ändå hamnade vi där
gång på gång

på gång...

I ingemansland...

illusionen

närhet i avstånd eller avstånd i närhet
medvetna om när morgondagen kommer
har alla spår tvättats bort
och inte ens en längtan får finnas kvar

Men jag vet att du vet
att jag är den bästa du haft
den enda du har haft
och du var bara rädd

för jag är en jävligt sexig Katt.




Övriga genrer av Bevingad
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-24 22:43



Bookmark and Share


  mb74
det är bra skrivet :)
2008-10-29

  Carl Thomas
Yeah, you snxy bastard! Lika bra att vara självsäker när de kommer till kritan :)
2008-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad