Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ungdomens besatthet

Jag var som Hannah i GIRLS
Helt fuckin' clueless

Jag minns polisen som lät mig öva
teknik för att lyfta kroppar
Jag minns hans stora kängor i min
minimala hall
Jag minns hur jag föll ner
i kärlekshålet redan första ggr
vi träffades

Hur jag skrev långa brev till honom
som jag aldrig skickade
Hur jag nästan blev besatt
av något som aldrig kunde bli
som aldrig skedde
som bara fanns i fantasin

Jag var helt fuckin' clueless
fast jag trodde jag visste
precis vad jag gjorde
var jag så förbannat naiv

Men jag tror att det var precis
det som han gillade hos mig
min oskuld






Fri vers (Fri form) av Bevingad
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-21 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad