Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla part 1

Jag kommer ihåg dagarna 

när jag inte visste vart jag tog slut

och du började

jag minns att du kunde vara

vem som helst

jag vet att jag drog alla män

över en och samma kam

Jag såg tecknen i många ögon

i händer som trevade 

i tungor som slickade 

sig runt munnen

 

Och även om jag läkt

är jag rädd

för att göra det

Barn 

jag bär på 

illa




Fri vers av Bevingad
Läst 356 gånger
Publicerad 2011-09-11 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad