Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv

I mig växer du

vi väntar på dig

vi pratar om dig

och vi längtar

efter att få 

träffa dig

<3




Fri vers av Bevingad
Läst 365 gånger
Publicerad 2011-09-10 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad