Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en dröm som jag hade inatt.


I natt jag drömde...

Jag drömde om spindlar
de kom ur madrassen
och klev över nacken
in under nyckelbenet
och vidare ner mellan
brösten

Jag drömde om hål
i madrassen
om spindlar som kröp
under mina fotsulor
och la ägg mellan mina
tår

Jag drömde om någon
som konstaterade
"Jaha då får vi väl lägga tillbaka
ormarna under lakanen då..."
Och jag kände mig dum
som klagat
Jag hatar ju ormar




Fri vers (Fri form) av Bevingad
Läst 316 gånger
Publicerad 2014-03-16 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad