Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Går igen


Hehe såg dej i köttdisken
Där bakom så hade du keps
Ni måste visst det
Hehe så skönt

Du gillade inte att jag hade keps
Om jag minns rätt
Tror du jag flinade
Nej aldrig, det kallas för ett
Varmt leende… ;=)




Fri vers av LassO
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-25 12:46



Bookmark and Share


    *Zenobia*
ett varmt leende för denna lilla dikt får du... :)
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO