Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Associationer... som träffar en ibland och ger rysningar av... olust... Lust, att slippa...


skönt


Jag träffade dej, med din nya
Så skönt
Att se dej
Att inte behöva åka hem
Eller umgås i övrigt…

Livet kan vara rätt skönt ändå…
Åker och badar nu..
Utan dej det med…
Mmmmm




Fri vers av LassO
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-25 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO