Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och så kan du...

Rym bort mig
och lär mig
hur man lever
väl

då ska jag
berätta
för dig
om de tre jag
som jag varit
vuxit ifrån
blivit

för alla bär vi på någonting
vissa på en hatt
några på trauma
andra på drömmar

men
för dig
klär jag av mig
mentalt
slutar liksom bära på något alls
om du bara rymmer
bort
mig




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-25 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira