Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till John och Sara på bröllopet den 14/6-08, uppläst i Malma kyrka under vigseln.


Jag vill leva här


Makalös är kärleken
när den slår sig till ro djupt inom oss
oövervinnelig
som en mur av hårdaste
vassaste sten

Enastående är kärleken
när den lägger sig runt våra hjärtan
osårbar för världen
runt omkring oss

Levande är kärleken
gränsöverskridande
som en våg
som rullar över haven
från kust till kust

Nu lever livet

Jag vill leva här
och jag vill leva nu

i ömhet, närhet
gränslöshet

i djup
och på de allra högsta höjder

Drömmande är kärleken
evig är lyckan

Tidlöst svävande
över världen




Fri vers av Henrik Nilsson
Läst 1125 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-07-25 12:09



Bookmark and Share


  En strimma av guld
En mycket fin kärlekshyllning.
2009-12-27

  Joelle
väldig vackert dikt:D
2009-02-18

  Lyraste
Fint diktat om den vackraste av gåvor vi kan i detta liv, i detta nu, ge varandra. Tack!
2009-02-07

    Pivvi
wieee!! så mycket glädje, värme och levnadsgnista din dikt förde med sig
2009-01-16

  Smurfan
Ja, vad kan jag säga.
Du beskriver kärleken så vacker som den är.
Applåd
/Smurfan
2008-08-04

  Ann-Sofie
Mmm... vackert!
2008-07-27

  Kalle.O
Underbart diktat!
Bokmärker...
2008-07-27

  Gunilla VIP
Blir så varm i hjärtat
av din innerliga dikt!
Bokmärker
Applåd
2008-07-27

  Blåbäret
Precis så...sådan kärlek övervinner allt. Så fantastiskt skrivet!
2008-07-27

    sunnanvind
Mycket vackert !
2008-07-27

    Lindizz
En text man gärna läser om och om, mycket vacker!
2008-07-25

    ej medlem längre
Ohhhhhhhhh underbart vackert, fick framför mig bilden av dig, som läser dessa vackra rader vid vigseln, tack för läsningen!
2008-07-25

  Katarina_
Så vackert och varmt. Underbar text!
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Henrik Nilsson
Henrik Nilsson