Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sidenklänning grön och skön

 

min mamma som är nittiotvå

på kalas skall gå

hon provar hela sin garderob

en sidenklänning grön och skön

hon blir så stilig så

hon tvättar håret tjockt och vitt

kokett hon speglar sig och säger sen

skall vi vara där klockan fem

hämta mig inte för tidigt  

för jag kanske inte är färdig än

 




Fri vers av papessa
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-25 14:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En dikt med mkt charm. Det är så uppmuntrande att se äldre ha kvar sin lust att göra sig fin
2008-07-28

    Maria Malm
Fint folk kommer sent, så är det.
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan