Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lisen skulle fyllt 4 år idag!!!!


Livslågan

Vi hade svårt att tända ljuset på din grav,
men det brann ändå med svag låga,
så var också ditt liv Lisen.

Det var en mycket svag låga,
men den brann,

din livslåga.

Tack för det,
tack för att du fanns för oss
och finns ännu i våra kroppar.

Lisen, vår dotter.




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-25 18:11



Bookmark and Share


    Helga Elin
Grattis Lisen! Ja, det blir inte alltid som man vill... livet är svårt att förstå och acceptera ibland.
Kram på er!
2008-07-27

  Lena Krantz VIP
Denna dag, så full av liv mitt i sommaren!
Men för er minner den för alltid om död!

Mina sympatier på en svår dag!
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP