Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja jag tänker mycket nu. Inne i en sån period. Lite djup... men sån är jag!


Vilka är vi

Vad ville du bli när du blev stor
innan världen
vänner och familj
och även du själv
formade dig till den du är
idag


Innan andras viljor
ändrade
och talade om vad du borde
och gjorde dig
till någon annan
än det som var menat


Den innersta
renaste kärnan
av bara du
dig själv
kan du hitta den
innanför lager på lager
av jaget
som lagt utanpå

Som tapeter som bytts
när du eller någon annan
velat byta färg eller mönster
i vår materialistiska värld

Vem är du
och vem är jag




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 244 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-25 21:53



Bookmark and Share


  aol
i din innersta kärna är du barnet som var en gång
sen som du säger läggs lager på lager över ditt verkliga jag tills man blir den man är suverän dikt stora tankar bravissmo
2008-07-25

  thyra
Din text får mig också att fundera :) Den innersta kärnan gäller det att finna som du skriver så fint!
2008-07-25

    Erika H
tänk vidare... detta är intressanta tankar

alla föds nyfikna
varför slutar vissa att ställa frågor
den som frågar får till slut svar
om vi vågar vänta

vem är människan bakom alla dessa masker

tack för en välskriven och skön tanketext
vem har svaren?
2008-07-25

  Trädflickan
Jag är också inne i en tänkar period just nu och frågar mig själv vem jag är och vad jag vill.

Fin liknelse

innanför lager efter lager
av jaget
som lagt utanpå

Som tapeter som bytts
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen