Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, livet är ett dansgolv. Och du får dansa hur mycket du vill.


Life is a DANCEFLOOR




Livet är
som bladet i en bok.
Tomt och tråkigt
om du inte fyller det
med handling.

*

Livet är
som en receptbok.
Det behövs många olika,
både bra
och några dåliga
recept för att den ska bli fulländad.
Det finns ingen receptbok med
bara goda recept.

*

Livet är
som en dålig hårdag.
Det kanske ser illa ut,
men om man bara vill
så går det mesta att fixa till.
Även om det känns som ett hopplöst fall.

*

Livet är
som musik.
Det ger dig en känsla
av att vilja röra på dig.

*

Mitt liv är
som ett dansgolv.
Gud är min DJ.
Även fast jag inte alltid håller takten,
och även om jag ibland klagar på min DJ,
så vet jag.
Jag vet att jag snart hittar takten,
att DJ:n, Gud, snart börjar spela min favoritskiva.

*

Orden sprutar snart ut på det tomma bladet i boken,
jag hittar snart ett underbart recept,
en dålig hårdag är aldrig mer en EN dag,
och mitt livs musik får mig snart
att vilja dansa igen.

*

Life is my dancefloor,
God is my DJ
and love is my music.








Fri vers av VampyrÄngel
Läst 487 gånger
Publicerad 2008-07-25 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VampyrÄngel
VampyrÄngel