Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasigt Tålamod

 

 

Hur många gånger limmar man ihop en trasig vas, innan man ger upp?

 

Hur många gånger ger man trasiga själar chansen att bli hel, innan man ger upp?

 

Hur många gånger kan man lagar trasiga vingar på en ängel, innan man ger upp?




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 331 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-28 20:01



Bookmark and Share


  Svante
Bra frågor.
Men jag har inga superbra svar.
Det är väl olika.
Fast i det långa loppet så är allt tillfälligt och förgängligt.
2008-07-30

    Nicklas VIP
Känner igen mig i tankarna och frågorna.
Jag vill gärna svara; att när man själv inte orkar, så finns det någon annan som kan laga dem åt en..

Fint skrivet.
2008-07-28

  Blåbäret
Hur många chanser vill man själv ha?
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel