Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att le utan någon som helst anledning

om du somnar med ett leende

och vaknar med ett skratt

då spelar dina hormoner

dig ett hiskeligt spratt

då tror dom det är lättare att leva

då vill dom ut och dansa

dom går ej att sansa

då vill dom leva ut

åhh stackars lilla mig

för snart är friden slut




Fri vers av papessa
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-26 00:01



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja hormonera är inte å leke mä..gör som di vill..superbt poetat om dem min vän!!!!
2008-07-28

    Maria Malm
Ah, dessa hormoner..väl värda att diktas om.
2008-07-28

  Lyckohäxan Enediel
Hihi ja det måste vara såna där bushormoner du menar...märkliga saker :)
2008-07-26

    Damm
Hiihihihihi, visst e det knasigt! Den hormonella bergodalbanan utan slut ;P
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan