Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äckelkänslan i magen kan vara vrede

Dina känslor för mig
är som begynnande huvudvärk
när du pillar i såren
bökar i sorger
och får mig att måla
FÖRBJUDEN
på mina mentala väggar

Du kommer från
småaktigheternas pojkgäng
ett slags solidaritet
som sparkar neråt och önskar uppåt
när en som jag
ger resultat på nolltid
med ett nej

Du gillar inte mitt svar
så du väljer ett annat
och jag blundar bort besvikelsen




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 190 gånger
Publicerad 2008-07-26 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira