Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan det vara värmen

 

 

jag skulle vilja vara

när

någon som jag håller

kär




Fri vers av papessa
Läst 336 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-26 10:03



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Hjärtelängtan i den ljuva sommartid.
2008-07-31

    ej medlem längre
Ja, värmen gör säkert sitt till.... livsandarna trics bärst i sommartider..
2008-07-28

  friheten
Ja, Q har rätt, tycker jag, hjärtat väljer allt.
2008-07-26

  Lena Krantz VIP
Det här var en liten söting!
rullar rytmiskt på tungan gör den också!
2008-07-26

  Quasimodo
Det är nog snarare hjärtat, fint !!
2008-07-26
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan