Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärna i vardande


Jag såg en filmstjärna
Eller kanske en modell
Oupptäckt sådan
Eller, ja hela byn, har nog sett det
Och många i stan

Med en mamma från Sverige
Och en pappa från Egypten
Med krusigt, långt hår
Och ett vackert leende
(+ + +, en massa annat)
Så stannade allt
När hon passerade förbi

Men hon är inte upptäckt av
Den kommersiella världen än
Man kan undra hur många såna som finns
Och kanske än mer
Är de inte mer lyckliga, som
”oupptäckta”….




Fri vers av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-31 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO