Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fisken trivs, för bra...


I små ringar på vattnet
Visar det att fisk finns
Även i denna svarta sjö
Om än ytan just nu blänker

Men när jag fiskar syns de
Knappast
Nappast som de säger på andra sidan större vattnet
Men det är knappast, nappast, här

Å andra sidan så
Sprättar jag hellre ett korvpaket
I den varma sommarkvällen
Än rensar fisk

Och fisken verkar trivas
I sin miljö, i sitt vatten
I sina mörka vatten
Och jag trivs, att sakta kasta
Mina drag i sommarnatten….




Fri vers av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-27 15:23



Bookmark and Share


    *Zenobia*
det finns fisk i affären, om de små firrarna i sjön inte är på hugget...köpte färsk röding billigt häromdagen, tre stycken! (felleverans, som affären var tvungen bli snabbt av med) :)
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO