Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mej...


För mej är mitt liv poesi
Eller komedi
Ibland, tragik
Eller satir
Men de kan alltid kläs i ord
Om än ej fullständigt

För andra, kanske tråkigt
För mej med ibland
Men det är ändå mitt liv
Min poesi
Eller tragik
Eller komedi…
Och ibland även, som en skön roman(s)




Fri vers av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-27 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO