Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asfalt och aska

Så vill du dö
så rädd för livet
där mitt på thairestaurangen bland glasen
och du frågar om jag inte vill sjunga på din
begravning, något med Morrison
som jag snabbt glömmer titeln på
för jag kan höra hur porslinet slamrar
liksom har bråttom för att slå sig fram till
din just påannonserade
dramatiska bortgång

men först min vän vill du hinna dö färdigt,
dränka dig lite till
i livets bottenblask

med lögner

med drömmar
om ett annat liv

någon annanstans mycket bättre
där Morrison är Gud
och jag din givna drottning

så svävar vi fram över
tillvarons asfalt
och aska
ännu en stund
ett fibernätets famntag
där längtan alltid
omformuleras till smärta




Övriga genrer av katiana
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-27 00:22



Bookmark and Share


  Kalle.O
Vackert!
Gillar slutet...
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

katiana
katiana