Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den allra sista timmen

I ett knivskarpt landskap
utan lokalisering
står jag
undrar

vad ska jag göra i min allra sista timme

Ångra ångesten
som rivit
som en avfallskvarn i mina inälvor

Andas in
beslutsamhet
så underbart intensivt

Med en blick av klarsynthet
se
kajornas skriande flykt
deras vingpennors slag i luften

Acceptera det slutgiltiga med förundran

Höra vindspelet
inviga mig
inför det nya

Lägga mina armar
runt min nakna rygg

Falla bakåt

Och i en absolut sista blinkning
se det blå
och sedan
mitt i
allt det dolda mörka
uppfatta
det omtalade ljuset




Fri vers av GaiaKaja
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-27 05:16



Bookmark and Share


    GaiaKaja
just det...heter kanske lokalisering...för jag försöker komma på ett synonym till lokation men det står verkligen helt still.
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja