Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träningsvärk



Gnyendet
tilltar
kulminerar

tystnad
lättung kropp
huvud mot svettig arm

du – kommer aldrig se dig mer
första och sista mötet är slut
städdags

naken i jeans
t-shirt utanpå
porten slår igen
åter på gatan
svansen mellan benen

på andra sidan natten
träningsvärk
och
längtan
efter att vakna
tillsammans




Fri vers av Bögen
Läst 505 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-27 09:22



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Första och sista mötet

"tystnad
städdags
på andra sidan natten"

Klippte ut orden som säger allt i din dikt!!
Berörande skrivet som känns!!
2008-07-29

  Rakel Lorner
Ps. Titeln har verkligen många bottnar!
2008-07-28

  Rakel Lorner
Jag tror att jag stannar kvar på Styrsö och fikar hela dagarna. Det känns tryggare så...
2008-07-28

    Nattviol
griper tag i en..

vem har inte varit där
med träningsvärk, längtan
och ödslighet när
porten slår igen...

jag gillar det avskalade
i både form och ord

särskilt:
"på andra sidan natten"
säger så mycket!
2008-07-27

    sunnanvind
Sorglig ,vacker ömsint! Talar hopp som närs genom stulna stunder...(min tolkning) Bravo!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Bögen