Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I bantar tagen

Jag har några extra kilon runt magen som jag skulle kunna tänka mig att bli av med
för jag tycker inte om att känna mig lite tjock
och lite små fet
så som jag har känt under en lång tid nu
Så sedan några veckor tillbaka har jag faktiskt börjat att ändra
på mina matvanor
Ingen skräpmat
Inget godis
Äter nu mycket sallad för det blir man inte tjock av
Äter även under regelbundna tider
Försöker även dra ner på ölen
Ölen, dom som har gjort min mage till vad den är
Gulligt rund
Men nu får det vara nog
Det är på tiden att jag börjar att leva lite sunt så att jag kommer in i den gamla sviden
den som jag hade när jag var lite yngre och inte vägde
så tungt
Ja, för jag går även i tankar om att få börja i Friskis och Svettis
som nästan nyss har öppnat i centrumet där jag bor
Dom verkar faktiskt ha det riktigt trevligt där inne för när man tittar in genom fönstren
står där ett gäng killar och tjejer och studsar på plats
åt den ganska så högljudda musiken
Ja, alla utom en då förståss som för tillfället håller på med
att knyta sina skor

Så dom står där inne allihopa och försöker dansa rytmiskt i takt
och vissa av dem är faktiskt riktigt duktiga
för nu ska jag inte säga för mycket
För om jag ska börja där är det bättre att jag är tyst
och tar mig i akt
för säkerligen dansar dom alla skjortan av mig så här till en början
innan jag också med tiden
förhoppningsvis
blir lika smärt och smidig som dem
Då jag lycklig och glad över att ha blivit av med mina extra kilon runt magen numera spinner som om jag vore
en söt liten katt
Mjau


Ken Cassel
27/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-27 19:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Lycka till!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel