Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonstund har guld i mun

 

Mardrömmen väcker

Uterummets gröna morgonfriskhet

Ångest stiger mot blå himmel

Tillintetgörs av eldstarkt sken

Askan sprids som gödsel

Nävan ler




Fri vers av papessa
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-27 22:27



Bookmark and Share


  aol
en dikt som bara gick till mitt hjärta
2008-07-28

    ej medlem längre
Ut ur en skrämmande värld och in i en ljus och skön.. Ja tänk vad en soligt morgon kan göra. Vacker dikt
2008-07-28

    Bodil Sandberg
Ja nog har den det..älskar att vakna i tidig morgon och sitta där på verandan och se solen smyga närmre..då glömmer man förvisso snart sina otäcka drömmar...tycker så enormt mycket om din dikt!!!
2008-07-27

  Quasimodo
Varje ny dag en ny möjlighet och liv, fint och ödmjukt här !!!
2008-07-27

  Lyckohäxan Enediel
Men wow vilket skönt stycke!
Varje gång jag läser ser jag saker som jag inte tänkte innan...
Antingen är morgonen ljuvligt eller en räddning...
Fin skapelse!
2008-07-27
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan