Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möten

Varje nytt möte
är unikt

glöm aldrig det

vid varje möte
har du en möjlighet

att närvara
eller att inte

närvara




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-28 00:53



Bookmark and Share


  jardan
Kloka ord, närvaro öppnar ju möjligheten till...
2008-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Höra eller lyssna.
Tala eller säga något.
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP