Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brev till min lillasyster

Syster
Du gör mitt liv komplett
Med dig är allt så lätt
Tack för att du finns

Syster,
Solen skiner alltid på dig
Och jag får glädja mig
Om jag får dela din strålglans

Syster,
När du är ledsen
Vill jag skada den
Som skadade dig

Syster,
Skratta så underbart som bara du kan
Slå dig ner i min famn
Och krama mig

För vet du syster,
Jag älskar dig!




Fri vers av Uppe bland molnen
Läst 2716 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-28 08:36



Bookmark and Share


  lyckeli
Systrar ska man vara rädd om!!
2008-07-28

  Angeldust
Fint skrivet.kram Tinny
2008-07-28

  Kalle.O
Sött!
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Uppe bland molnen
Uppe bland molnen