Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar-lag



Ensam och funderande
På livet
Allt är överdrivet
Om sommaren
Värmen, solen, gräset
Grönska, grill på näset
Lite för varmt
Lite för fort mätt
Lite för snabbt, framför allt
Redan är juli på sluttampen
Och vi går mot hösten
Den har vickat över, rampen
Och mörkare blir var dag
Känns djupt efter sommarens behag
Ett slags ”slowmotion” jetlag…




Fri vers av LassO
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-28 12:29



Bookmark and Share


  anits VIP
Jag håller fullständigt med dig
varje kväll är en aning mörkare
nu sommaren går för fort, särskilt
känner jag det så i år
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO