Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överbörjes visa...



Överbörje vid bordet sitter

En slags dryging, som gärna dritter

Om ditt och datt

Men viktigaste, är att han satt

På sin stol, som en tupp

Uppå gödselstacken

Kollande ner från fönstret i baracken

Han har vid rövar sig slickat upp

Och brun är näsan, likt en choklad

Med doften är av annat slag

Han är fastighetskolonnens eftertrupp

Deras svar på malaj

Tror sej vara en slags samuraj

Hörru gubbe, ta dej en supp

Och coola ner för alla skrattar

Åt dina fasoner

Även om du det inte fattar…




Fri vers av LassO
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-28 12:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO