Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De säger

I min ensamhet
finner jag trygghet och ro
och de säger
att det finns ett ljus
som man badar i
något starkt
sårbart
bortom
i mina allvarliga ögon

Och de säger
att ensamheten nafsar på mitt liv
och schasar bort de andra
som riskerar att bränna sig

Men de vet inte
att jag är riktigt ensam
endast när min blick möter din




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-29 01:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Titeln är stark! De utifrån har en åsikt...visst har det det..de har alltid en åsikt!
Frågar de nånsing om din åsikt?
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira