Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visa exakt var det gör ont

När kärleken anländer
flyr budbäraren
och sorgen stannar
så länge som den vill




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-29 01:51



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Förhoppningsvis ska väl kärleken jag bort sorgen, tills de byter plats igen...
2008-07-29

  Dionysius
Men kärleken kan också
stanna ett tag om du har tur
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira