Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egenmäktigt förfarande

Äktenskapet

 jobb och

 plikter

som att vada uti

klister




Fri vers av papessa
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-29 08:50



Bookmark and Share


  aol
ja så vill man
2008-07-29

  Quasimodo
Om ditt hjärta brister - laga det med Karlssons klister !!!
2008-07-29

    ej medlem längre
Oj, det verkar segt... Vi människor hamnar ofta i det där klistret. Det borde inte vara så.. äktenskapet kunde ju lika gärna vara en daglig stimulans och glädje
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan