Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äktenskapsbrott

 

 

I mörkrets natt

men i ljus och skymning

                du vände dig bort                

     ordlös        

låg jag kvar




Fri vers av papessa
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-29 08:43



Bookmark and Share


    Maria Malm
En laddad allvarsstund.
2008-07-29

  korpfjäder
Det här är starkt - smärtsamt starkt.
2008-07-29

  aol
laddat starkt sorgligt
2008-07-29

  Quasimodo
Möte och avsked med känslor i blandad kompott.
2008-07-29

    ej medlem längre
En laddad situation. Starka men blandade känslor. Passion och oro i ett
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

papessa
papessa

Mina favoriter
Den grundläggande gåvan