Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och tänk...

och tänk om du vaknar
försent


alla platser är bokade
med nynonchalanta märkesjackor

alla ryggklungor redan tätade
trehundrasextio grader trygghet
bevakande de så viktiga
inre angelägenheterna


och tänk om du går
fel


till gator där du saknar namnskylt

där luften ryggar tillbaka
upp ur dina lungor

där asfalten förvirrat
fumlar med dina fötter


och tänk om det känns
skönt

när luften
asfalten platserna ryggarna
sagt sitt om dig


vad vet du då om dig själv







Fri vers av Steffepeffe
Läst 468 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-29 11:41



Bookmark and Share


  Rakel Lorner
Lite tempo och agressivitet som inte är så vanligt i dina texter. Jag gillar det!

Sista meningen hoppar jag över. Jag gillar det lite mer kaxiga avslutningen i att tänka om det känns skönt när alla sagt sitt. Jag tror att det kan vara skönt.
2008-08-17

  lyckeli
Snyggt.....
2008-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Steffepeffe
Steffepeffe