Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje vindpust är som en smekning emot ens kind


När det är så varmt som det är
är det lätt att man får börja att torka av svetten ifrån pannan då man tycker att varje vindpust
är som en smekning emot ens kind
Åh så underbart
Och samma sak gäller på bussen för där sätter jag mig alltid under takfönstret bara för att få lite kalla vindar emot min kropp
Tycker inte om att svettas för mycket
För det första måste jag då ha en tygbit en liten trasa
så att jag hela tiden kan torka av min knopp
titt som tätt
plus att när man svettas för mycket finns risken
att man inte luktar så gott
Men man ska inte klaga på vårat väder för när solen skiner
är det lycka på vår lott
Även det är helt underbart för då behöver man inte
så mycket kläder
Man kan gå där i solens sken och vicka på rumpan nästan naken bar
Ja till exempel i kortbyxor gjorda av något slags
syntetiskt läder

När det är varmt som det är …………

Ken Cassel
29/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-29 13:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
nej nej inte klaga över värmen- vi får frysa i vinter...
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel