Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Om Gud är kärlek * www.poeter.se/Las+Bok?book_id=1810 *


om gud är kärlek #17

 
om gud är kärlek

så måste man
för att kunna
komma nära gud

öppna sitt hjärta
på ett sådant sätt
att man är redo

att ta emot kärlek




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 607 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-29 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson