Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utomjording

 

Se där, där står du alltså!

Stolt i din

ynkedom

mitt i din gudomlighet

 

Se här, här står jag!

Rädd i min

ynkedom

känner igen mig själv




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-29 21:41



Bookmark and Share


  RogerIvan
Känns som genomskådat rollspel
Känns som nya möjligheter
Riktiga möjligheter
2008-07-30

  Quasimodo
Rakt, öppet och ärligt !!!! Applåd !!
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP