Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godnatt baby

Du smakar så gott.
Baby vet du, att du smakar jorgubbar och vanilj?

Du är så otroligt fin, du är mer berusande än det finaste vin.

Och du strålar som en diamant, du är min dyraste juvel, jo det är sant.

Du är så otrolig i allt, du är min erövade skatt.

Och jag är så glad att jag har dig och ingen annan.
Du har manövrat varenda en av mina tankar.

Och ja älskling, jag tänker på dig varje dag.
För du sötnos, du gör mig sådär otroligt villkorslöst glad.

Du får mitt hjärta att skutta litegranna, och jag är så glad att vi har varandra.

Jag kan liksom inte förklara det i ord, okej kan göra ett försök men det blir liksom aldrig bra nog.

Inte för att beskriva dig, för du älskade, är magnifik.
Och jag skäms för att säga det, men ibland, måste jag,
Nypa mig själv för att se om det här verkligen inte är fiktivt.
Tihi..

Jag kan hålla på och på, för när det kommer till dig går mina fina ord, som jag har på lager, bara åt och åt.
Jag får på något sätt aldrig nog.

Och allt baby, allt började med att du en dag lik alla andra mitt hjärta tog.

Jag ska sluta nu, innan jag blir alldeles för tramsig,
Börjar babbla på och blir onödigt flamsig.

Men en sista sak, innan jag går,
Tack för att du älskar mig och ingen annan.
Tack för den kärlek av dig jag dagligen får.
För att jag och du är lika med sant.

Så nu ska jag gå och mumsa på lite jordgubbar med vanilj.
För det påminner om dig, och ikväll när du inte är här ska jag komma ihåg:

Hur du smakar, och doftar.
Var inte borta från mig alldeles för ofta!

Tihi..

Godnatt baby,
Dröm om mig maybe:)






Fri vers av Chica
Läst 411 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-19 21:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica