Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drunkna drunknade drunknat



Dränk den sorg

som har drunknat i mig




Fri vers av Hanni
Läst 496 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-07-30 01:24



Bookmark and Share


    Issand.
underbart fin, även om den säger emot sig själv :)
det gör ju inget
applåderi!
2008-08-23

    Issand.
underbart fin, även om den säger emot sig själv :)
det gör ju inget
applåderi!
2008-08-23

  friheten
Väldig fin skriven!
2008-07-30

  Quasimodo
Härlig tyngd och mening i sitt korta uttryck !! Den bokmärker jag !!
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Hanni
Hanni