Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yeah

Det är freaking lovely.
Hur jag känner mitt hjärta slå.
Hårda beat.

Och det är quite amazing.
Sådär befriande relasing.
Hur jag kan andas och känna mig fri.

Och det är galet fantastic.
Hur man överlever och mer än så,
Av allt i livet som inte är lasting.

Det är sådär incredible.
Att allt man trodde man inte visste.
You learn to know.

Och hur man, sekundvis,
Learn to grow.

Och jag är fucking inlove.
Med känslan av vara strong woman,
Like a rock.

Life goes on.
Time är liksom det enda som är på unstop.

Och så otroligt releaving.
Att time, always and always,
Fades all scars.

And,
Hard,
Times,
Blir,
Distant memories,
Far.

Away...





Fri vers av Chica
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-26 22:02



Bookmark and Share


  Just Emotions
mmm snyggt!!!
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Chica
Chica