Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väljer att leva

Vilsen eller inte
känslan kan vi alla få ibland

Men att få nys om en ny väg
eller lite gnutta ljus
på den väg du går
och våga följa spåret

Lyssna
vakna upp
och se möjligheter
är något som ger ny glädje
och som leder bort från det vilsna spåret

Det spritter i kroppen av friheten

att välja

att leva




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-30 09:52



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Helt underbar att läsa och så härligt när valet finns och styrkan finns att ta steget, grattis!
2008-07-31

  coffe
underbart stark och den tilltalar mig..c
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen