Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
he he he


en sång

 

 

pulserar

likt

halspulsådern pulserar

när den slitits itu

ut strömmar i kaskader

mitt inre blod

min inre kärlek

min tro

 

över dig

 

allt allt allt

allt

ska du få

 

hela mitt jag

glimmrar skiner

sprakar glittrar

hoppar skuttar

krumbuktar kullerbyttar

jag vänder mig ut och in

öppnar mitt inre

 

nu ligger mitt hjärta naket och försvarlöst framför dig

 

du dreglar lätt och tvekar

 

 

 




Fri vers av micke marin
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-30 16:42



Bookmark and Share


  korpfjäder
gulp!
*ler stort*
2008-07-30

  Lyckohäxan Enediel
Haha den här är helt suveränt kul samtidigt som den är väldigt full av kärlek :)
Sista raden ger mig en sån sjuk bild så jag skrattar gott här!
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin