Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ni är älskade och saknade. Jag hoppas att ni får det bra på gymnasiet.


Till niorna

Ibland
går tiden alldeles för fort.

Nu
blir snabbt då.

De lyckliga stunder vi haft
är nu blott minnen.

Men det man inte vet
är att nu kan bli då.

Stunderna man saknat
kan komma igen.




Kanske bara inte likadant




Fri vers av Europee
Läst 261 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-30 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee