Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
haiku som skrevs under vandring


Inre resa

Naturens skiftning

Skriver många versrader

Jag är klättrare




Bunden vers (Haiku) av GaiaKaja
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-30 19:03



Bookmark and Share


    IcaRos
den fångar verkligen vandringens själva essens. liknar känslan man får när man tar sig en tripp till bergen omrkring Ise!
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

GaiaKaja