bara gammalt..

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara gammalt..




Ofödd

 

Varför ler du
aldrig
när du vaknar?

varför suckar du
när du skall gå upp?

varför pustar du
när du tar på dig?


vill du inte


vara

 

 

du?




Fri vers av Blodros
Läst 372 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-30 19:43



Bookmark and Share


  Dontlove
Så himla bra skrivet :)

Fick mig att tänka på hur jag själv är på morgonen

Måste börja le :)
2008-08-27

    Bellissima
Bra! Applåd!
2008-08-23

  Nova-Liv
så jäkla bra väcker massor med frågor inom.....vill jag inte vara jag? eller vill jag inte vara det jag tvingas till?.....kanske är det JAG jag längtar till i mina suckar. Klockrent!!
2008-07-31

  Elin Katten Lo VIP
Den här tycker jag verkligen om. Förmedlar klockrena känslor.

Skitbra!

z
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros