Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bromssträcka 100 mil

 

Från 100 till 0
på en timme och en kvart
på väg till Norrland

 




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 585 gånger
Publicerad 2008-07-30 23:39



Bookmark and Share


    IcaRos
domo för en lyckad haiku-denka
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H