Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

befrielsens sötma

 

besegrad...
blottar mina livslinjer för dig
du betraktar, du ler
ja, du ser
mitt liv levt till hälften
i poänglös smak av vanilj

du viskar ´Kom!´
orden skänker trygghet
lockar fram min egen ton
en hetsig resonans
kontrollerad och styrd
av din erigerade dominans

och jag smeks
varsamt men hetsigt av fingrar
så varma, i mitt hår
du tvinnar lystet spända lockar
av åtrå i renaste begär

du ser min önskan att tjäna
gör dig till viljes!
gör mig till din slav!
till ett byte redan slukat
mellan vidöppna käftar
ur sinnet hungrande

så ren är min kärlek
mitt ödmjuka fall
på knä, helt befriad från skam
i förlösandets glädje
utan synd jag axlar mitt kall
och jag blir din

 

 

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-09-13 20:05



Bookmark and Share


  SeXara
Hett och livsbejakande!
2009-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol