Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flygrädd


Håll i dig för nu kan det börja att skaka lite grann och kännas lite tufft
Så ta nu ett djupt andetag
Håll det inne medan jag kramar om dig

Så nu är vi uppe i luften så nu behöver du bara luta dig tillbaka lite
och njuta av utsikten och kippa efter
lite luft
för det är nu som det bär iväg
härifrån till dit
Innan vi är framme ska jag bjuda dig på en liten drink som kommer att få dig
att go to sleep
Du kommer att sova och drömma om att du är Casanova
En man mitt ibland alla tjejerna
De som har dom vackra grejorna som förgyller en mans liv
Du kommer att drömma väldigt deep
Och sen när du vaknar går vi ner för landning
Åter igen då
Ta ett djupt andetag
Det gäller bara att komma in i en andra till tredje andning

Det här är Kapten som talar
Välkomna till vår destination
Jag vill bara påpeka att i det här landet tar man seden dit man kommer
av ren tradition
Välkomna åter

Ken Cassel
31/7-08.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-31 15:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Flyger gör jag inte om
jag inte måste och jag
måste inte så jag stannar
på marken tar tåget eller
bussen i stället för flygrädd
det är jag usch
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel