ett kreativt och lustfyllt samarbete
med min inspirerande vän PPQ!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett kreativt och lustfyllt samarbete
med min inspirerande vän PPQ!



På Rygg feat PPQ



besegrad!

blottar mina livslinjer för dig
du betraktar, du ler
ja, du ser
mitt liv levt till hälften
i poänglös smak av vanilj

Jag ser dig uppenbara dig
Du kom till mig ett väsen, en demon
Du kom till mig och varför?
Du gjorde mig till din herre

du viskar ´Kom!´
orden skänker trygghet
lockar fram min egen ton
en hetsig resonans
kontrollerad och styrd
av din erigerade dominans

Lämna över dig i mina händer
Jag ska föra dig dit
Jag är din herre
Beträd vår natt

och jag smeks
varsamt men hetsigt av fingrar
så varma, i mitt hår
du tvinnar lystet spända lockar
av åtrå av renaste begär

Se mig i ögonen
underkasta dig min röst
Jag ska nog locka fram din själ
Nu är du hos mig
En välkommen gäst
Jag ska ta hand om dig
Jag är din herre nu

du ser min önskan att tjäna
gör mig till viljes!
gör mig till slav!
till ett byte redan slukat
mellan käftar, ur sinnet hungrande

vi möts då äntligen
Och jag har som du drömt om det
Hur skulle jag kunna låta bli
Kvinna här och nu blir jag din herre
Jag bär ingen mask
Tystnaden talar
Min röst ska föra dig dit
Och din själ ligger blottad för mina ögon
Dina ögon möter mina
Och mina händer tar din kropp

så ren är min kärlek, min heta lusta
mitt ödmjuka fall
på rygg, helt befriad från skam
i förlösandets glädje
utan synd jag axlar mitt kall

 

 




Fri vers av Nattviol
Läst 275 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-31 17:02



Bookmark and Share


  Lena Krantz VIP
Mmmm som alltid väldigt bra och väldigt spännande sensuellt!

Och jo då, jag ser, det är två i en....liksom sammanvävt!

;o)
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol